nederlandstalige gids in athene


Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene

Met een Nederlandstalige gids in Athene op ontdekkingstocht.

Ga op ontdekkingstocht door de oudste stad van Europa. Ervaar dat met een Nederlandstalige gids in Athene  de Griekse hoofdstad zo veel meer te bieden heeft dan alleen de Akropolis. Beleef deze stad tijdens een stadswandeling, excursie of privétour. Geniet van de leuke wijken en de bijzondere winkeltjes. En van de monumenten uit de rijke geschiedenis, de traditionele eetgelegenheden en de levendige markten. Maak kennis met kleurrijke mensen, kunstenaars en levensgenieters. En kom op de plekken waar de locals komen om hun inkopen te doen, koffie te drinken en de laatste roddels uit te wisselen. Tijdens de mezedakiatour nemen we u mee naar de plekken waar de Atheners naar toe gaan als ze lekker willen eten.

Stadswandeling  met een Nederlandstalige gids in Athene: De stadswandelingen vinden plaats in kleine groepjes en worden begeleid door een Nederlandstalige gids. U komt langs de highlights maar vooral ook langs de verborgen pareltjes van Athene. U wandelt door verschillende wijken, langs antieke tempels, door nauwe steegjes,leuke winkeltjes met lokale lekkernijen en uitnodigende terrasjes.

Privétours, groepen, schoolreizen en maatwerk in en buiten Athene: Komt u naar Athene met uw eigen gezelschap of met een eigen groep? Heeft u een specifieke interesse of wilt u iets dat helemaal aansluit op uw wensen? Laat het ons weten, dan stellen we een programma op maat voor u samen, dat kan variëren van een privé stadswandeling door Athene tot een meerdaagse tour buiten Athene. Alles wordt uiteraard begeleid door een Nederlandstalige gids.

Nederlandstalige reisgidsen en wandelroutes om Athene echt te leren kennen: Onder het kopje reisgidsen staan verschillende reisgidsen en routes die we geschreven hebben. “Athene, tijdloos tijdrijk” is dé reisgids om Athene echt te leren kennen. Het is een handzaam boekje vol praktische informatie en met onze persoonlijke tips. “Aan de hand van een godin” is een spannende speurtocht voor kinderen. De godin Athene neemt ze mee op ontdekkingsreis naar de Akropolis. De diverse wandelroutes zijn ideaal als u Athene op eigen gelegenheid wil leren kennen.


marleen

aangenaam mijn naam is Marleen….

Facebook berichten