nederlandstalige gids in athene


Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene Nederlandstalige gids in Athene

Met een Nederlandstalige gids in Athene op ontdekkingstocht: 

Ga op ontdekkingstocht door de oudste stad van Europa. Ervaar dat met een Nederlandstalige gids in Athene  de Griekse hoofdstad zo veel meer te bieden heeft dan alleen de Akropolis. Beleef deze stad tijdens een stadswandeling, excursie of privétour. Geniet van de leuke wijken, bijzondere winkeltjes, monumenten uit de rijke geschiedenis, traditionele eetgelegenheden en levendige markten. U maakt kennis met kleurrijke mensen, kunstenaars en levensgenieters. U komt op de plaatsen waar de Atheners zelf hun inkopen doen, waar ze hun koffie drinken, de laatste roddels uitwisselen en waar ze genieten van hun maaltijden.

Stadswandeling  met Nederlandstalige gids in Athene:  De stadswandelingen vinden plaats in kleine groepjes en worden begeleid door een Nederlandstalige gids die u meeneemt langs de highlights maar vooral ook langs de verborgen pareltjes van Athene. U wandelt door verschillende wijken, langs antieke tempels, door nauwe steegjes,leuke winkeltjes met lokale lekkernijen en uitnodigende terrasjes.

Privétours, groepen en maatwerk in en buiten Athene met Nederlandstalige gids:  Komt u naar Athene met uw eigen gezelschap of met een eigen groep? Heeft u een specifieke interesse of wilt u iets dat helemaal aansluit op uw wensen? Laat het ons weten, dan stellen we een programma op maat voor u samen, dat kan variëren van een privé stadswandeling door Athene tot een meerdaagse tour buiten Athene. Alles wordt uiteraard begeleid door een Nederlandstalige gids.

Nederlandstalige reisgids om Athene echt te leren kennen: “Athene, tijdloos tijdrijk” is dé reisgids om Athene echt te leren kennen. Samen met schrijfster en Griekenlandkenner Anneke Kamerling hebben we deze reisgids, vol met tips over onze favoriete plekjes, voor u samengesteld.  Het is een handzaam boekje vol met praktische informatie en persoonlijke tips voor boeiende bezienswaardigheden, leuke wijken, gezellige terrassen, traditionele taverna’s en bijzondere winkeltjes.

“Athene, tijdloos tijdrijk” is te bestellen als gebonden exemplaar en als e-book.


marleen

aangenaam mijn naam is Marleen….

Facebook berichten