Best of Athens

directboeken

Deze tour in Athene combineert het beste wat de stad te bieden heeft; u wandelt langs de overblijfselen van het antieke Athene, eet de lekkerste souvlaki van de hele stad en maakt kennis met Griekse wijnen.

Lees Verder

 

De leukste tour van Athene start om 10.30 uur zodat u er niet voor dag en dauw uit hoeft. Met enthousiaste Nederlandstalige begeleiding wandelt u langs de belangrijkste erfenissen van de Griekse oudheid, geniet u van prachtige uitzichten, krijgt u een indruk van deze veelzijdige stad en tips over lokale restaurantjes, gezellige terrassen, leuke winkeltjes en boeiende bezienswaardigheden en musea.

U wordt getrakteerd op een pita-met-souvlaki in dat hele kleintje tentje, dat volgens de locals de lekkerste souvlaki van de hele stad heeft. Terwijl u geniet van uw souvlaki ziet u ondertussen het dagelijks leven van Athene aan u voorbij trekken. Aan het einde van deze afwisselende tour brengt u een bezoek aan de lokale slijter , die uitsluitend Griekse drankjes heeft, waar u van alles te horen krijgt over Griekse wijnen, ouzo en raki en vanzelfsprekend mag u daar ook proeven.

Voor vegetariërs is er een pita-zonder-vlees.


Praktische informatie

  • Wanneer: Maandag t/m zaterdag
  • Starttijd: 10.30 uur
  • Startpunt: Monastiraki
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Inclusief: Enthousiaste Nederlandstalige begeleiding, pita met souvlaki en 1 consumptie
  • Prijs: € 28,-/kinderen tot 16 jaar €10,- /toeslag privétour vanaf €5,- p.p. (bij minimaal 4 deelnemers)

Reserveren: Stuur een mail naar info@agemcalledathens.nl