E-bike tour bezienswaardigheden van Athene

Op uw e-bike komt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Athene en geniet u van de indrukwekkende monumenten van het klassieke Athene. De e-bike zorgt ervoor dat u moeiteloos heuvel op, heuvel af gaat, terwijl u geniet  van prachtige uitzichten en van de overblijfselen uit lang vervlogen tijden.

Lees Verder

Moeiteloos en ontspannen ontdekt u de bekendste bezienswaardigheden van Athene waarbij een Nederlandstalige gids u voorziet van achtergrondinformatie en leuke weetjes. 

U fietst door de heuvels rondom de Akropolis om te genieten van de fantastische uitzichten. U komt langs het oude Odeon van Herodus Atticus, het theater van Dionysos en het indrukwekkende nieuwe Akropolismuseum. 

U rijdt langs de Tempel van Zeus, de grootste tempel die Athene rijk was en langs de triomfboog van de Romeinse keizer Hadrianus. Door de Nationale Tuinen en langs het oude Olympische stadion. Via het prachtige neoklassieke huis van de president komt u bij het parlementsgebouw. Vervolgens fietst u via de smalle straatjes van de Plaka naar het gezellige Monastiraki om vanaf hier door te rijden naar het beginpunt.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 10.00 uur
  • Startpunt: Apostolou Pavlou (vlakbij Thiseio metrostation)
  • Tijdsduur: 2,5 á 3 uur
  • Prijs: € 47,-
  • Inclusief: e-bike, helm, flesje water, Nederlandstalige gids

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze fietstour wordt uitgevoerd door één van onze partners.