Fietsen in Athene met de highlightstour

Fietsen in Athene met een Nederlandstalige gids langs de hoogtepunten van de stad met de Highlights fietstour. U komt langs de bekendste plekjes van Athene, maar deze fietstour neemt u ook mee naar plekjes waar u als bezoeker niet zo snel zou komen.

Lees Verder

Op een echte Nederlandse tweewieler en met een enthousiaste  Nederlandstalige gids fietst u langs de hoogtepunten van de stad, zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw, de Nationale Tuinen, het oude Olympische Stadion. Daarnaast maakt u ook kennis met het onbekende Athene en komt u op plekken waar u zelf niet zo snel zou komen.

Fietsen in Athene betekent op een actieve, maar toch ontspannen manier wat van de stad te zien. De route is zo samengesteld dat u weinig last van het verkeer heeft.

Er wordt heel regelmatig gestopt. Tijdens de stops heeft u volop gelegenheid om foto’s te maken. Tijdens één van de stops krijgt u een verfrissende verrassing aangeboden.

Het is ook mogelijk om aan deze tour mee te doen met een elektrische fiets. Kinderfietsen zijn zonder extra kosten beschikbaar. Geeft u dit wel bij de reservering door, omdat er maar een beperkt aantal kinderfietsen zijn.

Deze tour is een leuke eerste kennismaking met Athene. Bent u op zoek naar een tour waarin een Nederlandstalige gids u uitgebreide informatie geeft? Dan verwijzen we u naar onze Klassiek Athene en akropolis tour. Die we eventueel ook als fietstour aanbieden


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 09.30 uur
  • Startpunt: Psiri (vlakbij Thiseio metrostation)
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: € 32,-/toeslag privétour €12,- p.p. (vanaf 4 pers)
  • Inclusief: Nederlandstalige gids, Nederlandse fiets en een verrassing onderweg

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze fiets tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.