Fietstour langs de kust van Athene

Bent u benieuwd naar de kust van Athene? Tijdens deze 3,5 uur durende excursie fietst u vanuit het centrum naar de kust. Onderweg stopt u bij  het Stavros Niarchos Cultural Center voor een korte wandeling naar de top van het gebouw. Vanaf daar heeft u een prachtig uitzicht over de kust en de zee.

Lees Verder

Het Stavros Niarchos Foundation Cultural Center is geopend in 2016 en huisvest de Griekse nationale opera en de nationale bibliotheek. In het gebouw zijn wisselende tentoonstellingen te bezoeken.

Onze Nederlands sprekende locale gidsen vertellen u alles over het leven in de verschillende Atheense buurten. Ook krijgt u alles te horen over de Griekse strandcultuur. En natuurlijk geeft de gids antwoord op alle vragen die er onderweg in u opkomen. 

Deze fietstour is ideaal voor als je al een paar dagen in Athene bent en de belangrijkste highlights hebt gezien. En uiteraard ook voor hen die al vaker in Athene zijn geweest. Zo als alle tours is ook deze tour te boeken als privétour. Op die manier bent u er van verzekerd dat u alleen met uw vriendengroep of gezin fietst.

Omdat de kust een eindje van het centrum vandaan ligt is deze tour wat intensiever dan de andere fietstours die we in Athene aanbieden.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 09.30 uur
  • Startpunt: Psiri (vlakbij Thiseio metrostation)
  • Tijdsduur: 3,5 uur
  • Prijs: € 40,- p.p. toeslag privétour vanaf € 5,- p.p. (bij minimaal 4 deelnemers)
  • Inclusief: Nederlandstalige gids, Nederlandse fiets, koffie.

Informatie en reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze fiets tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.