Busverhuur Athene

Busverhuur in Athene en ook de rest van Griekenland

Voor busverhuur in Athene en de rest van Griekenland, werken wij samen met P&M Travel. Dit familiebedrijf, dat begin jaren ’80 is opgericht, heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De bussen van P&M Travel zijn van een goede kwaliteit. De chauffeurs zijn punctueel, ervaren,flexibel, servicegericht, en het allerbelangrijkste; ze rijden rustig en veilig. Zij beseffen dat ze een touringcar besturen en niet een Formule 1 wagen, zoals sommige chauffeurs in Griekenland lijken te denken.

P&M Travel heeft de geschikte bus voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid, van een luxe en nieuwe 9-persoonsbussen voor kleine gezelschappen, een 20-persoons bus voor middelgrote groepen tot een comfortabele 50-persoons touringcar.

Er geldt geen minimum huurperiode. U kunt een bus huren voor een uur, bijvoorbeeld voor de transfer van de luchthaven naar het hotel, tot net zo veel dagen als u wilt. Het huren van een touringcar is voordeliger dan u zult denken. Aarzel daarom niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen!