E-bike tour Athene

Tijdens de e-bike tour Athene kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Geniet van de indrukwekkende monumenten van het klassieke Athene. Maar ook van de gezelligheid van hedendaagse Athene. De e-bike zorgt er voor dat je moeiteloos heuvel op, heuvel af gaat. Terwijl jij volop geniet van deze al het moois dat Athene te bieden heeft.

Lees Verder

De e-bike tour Athene staat voor moeiteloos en ontspannen de belangrijkste bezienswaardigheden van Athene ontdekken. Waarbij een Nederlandstalige gids je voorziet van achtergrondinformatie en leuke weetjes. 

Vlotjes fiets je over de heuvelachtige paden rondom de Akropolis. En geniet je van de fantastische uitzichten. Je komt langs het oude Odeon van Herodus Atticus en het theater van Dionysos. En ook langs het indrukwekkende nieuwe Akropolismuseum. 

De e-bike tour Athene brengt je ook langs de tempel van Zeus. Dit was de grootste tempel die Athene rijk was in de oudheid. Maak zeker even een fotostop bij de triomfboog van de Romeinse keizer Hadrianus. In de Nationale Tuin laat je het rumoer van de stad even achter je. Ook bij het oude Olympische stadion is een fotostop verplichte kost. Via het prachtige neoklassieke huis van de president kom je bij het parlementsgebouw. Met een beetje geluk ben je precies op tijd voor het wisselen van de wacht. Vanaf hier fiets je door naar het beginpunt.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 09.30 uur
  • Startpunt: Thission
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: € 57,50
  • Inclusief: e-bike, helm, Nederlandstalige gids

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze fietstour wordt uitgevoerd door één van onze partners.