Groepsreis Athene

Groepsreis Athene of Griekenland op maat

Ben je op zoek naar een groepsreis Athene op maat? Dan ben je aan het goede adres. Al sinds 2013 hebben we voor hele diverse gezelschappen hun ideale  groepsreis Athene op maat gemaakt. Naast Athene zijn we ook bekend op veel andere plekken in Griekenland. We kennen het land, weten hoe het hier werkt, spreken de taal en hebben een uitgebreid netwerk. Daar naast zijn we flexibel, weten we dat iedere groep uniek is en denken we met je mee. Samen komen we tot een mooi programma dat helemaal aansluit bij jullie wensen en budget.

Lees Verder

Wat we voor je regelen:

  • Enthousiaste en kundige Nederlandstalige begeleiding ter plaatse die de groep begeleidt bij alle activiteiten en waar in geval van nood 24/7 een beroep op gedaan kan worden.
  • Al onze tours en activiteiten zijn met Nederlandstalige gidsen of begeleiders.
  • Uiteraard komen de highlights aan bod, maar we vinden het vooral leuk om je mee te nemen naar de verborgen pareltjes van Griekenland
  • Accommodatie; van hostel tot 5-sterren hotel
  • Lunches & diners; van een traditionele taverna tot een sterren-restaurant
  • Transfers & vervoer
  • Bedrijfsbezoeken

Met je eigen gezelschap een unieke groepsreis naar Athene maken? Waarom niet! Het bruisende Athene met zijn talloze bezienswaardigheden, lekkere eten & drinken en meer dan 300 dagen zon per jaar, is een fantastische bestemming voor iedere groep. Zo hebben we de afgelopen jaren al talloze groepsreizen op maat samengesteld voor o.a. families, bedrijven, vriendengroepen, rotaryclubs en verenigingen. Naast Athene hebben we de afgelopen jaren ook mooie reizen op andere plaatsen in Griekenland samengesteld. Van een wandelreis op de Saronische eilanden, tot een Athene&Peloponnesos-combi, tot een trip Ioannina-en-omstreken.
Bezoek de pagina excursies voor groepen of voorbeeldreizen voor meer informatie en voorbeeldreizen. Of stuur een mail.

Ook groepen uit het bedrijfsleven kunnen bij ons terecht. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende zakelijke studiereizen –inclusief bedrijfsbezoeken- geregeld voor hele diverse beroepsgroepen. Van bakkers tot aannemers en van architecten tot retailers. Ook voor incentives en teambuilding ben je bij ons aan het juiste adres. Niets is ons te gek om er een verrassend programma van te maken. We regelen alles tot in de puntjes en zorgen dat er een strak programma staat. Inclusief fijn hotel, lekker eten en een goed glas wijn. Onze Nederlandstalige begeleiding ter plaatse zorgt er voor dat alles soepel verloopt. Bezoek de pagina reizen voor bedrijven voor meer informatie en voorbeeldreizen. Of stuur een mail.

De vele overblijfselen uit de oudheid, maar ook het hedendaagse Athene met z’n hippe wijken en vele streetart maken Athene tot een ideale bestemming voor een schoolreis. Tel daar het gunstige prijsniveau en het zonnige klimaat bij en je hoeft niet verder te zoeken. Het organiseren van een groepsreis of een schoolreis is een behoorlijke klus. Wij kunnen je veel werk uit handen nemen. Bezoek de pagina schoolreizen voor meer informatie en voorbeeldreizen. Of stuur een mail.

excursies speciaal voor groepen

Akropolis bezoeken tijdens studiereizen, incentives of teambuilding in Athene

​Studiereizen, incentives en teambuilding

Voorbeeldreizen Anafiotika

voor groepen

Interesse ? Stuur een mail met daarin jouw wensen en andere relevante informatie en wij sturen je een passend voorstel.