Groepen

Op schoolreis naar Athene
Athene is de ideale bestemming voor een schoolreis. De rijke geschiedenis en de vele verhalen spreken tot de verbeelding van de student. Maar ook het hedendaagse Athene niet met z’n hippe wijken en kleurrijke streetart vinden studenten leuk. Daarnaast schijnt de zon bijna altijd en is het ook nog eens een hele betaalbare stad.

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw schoolreis. We komen zelf uit het onderwijs en weten wat er nodig is om een schoolreis tot een succes te maken.

Een stedentrip Athene organiseren voor een groep? Waarom niet! Het bruisende Athene met zijn talloze bezienswaardigheden, het lekkere eten & drinken en meer dan 300 dagen zon per jaar, is een fantastische bestemming voor iedere groep. De vele overblijfselen uit de klassieke oudheid maken het ook een ideale bestemming voor een schoolreis.

Lees Verder

Het organiseren van een groepsreis of een schoolreis is een behoorlijke klus. Wij kunnen u echter veel werk uit handen nemen. We hebben ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van groepsreizen.

Wij denken met u mee, weten dat iedere groep uniek is, zijn flexibel, kennen Athene en hebben een uitgebreid netwerk.

Wij kunnen o.a. het volgende voor u regelen:

  • Enthousiaste en kundige Nederlandstalige begeleiding ter plaatse
  • Boeiende excursies en tours
  • Accommodatie; van hostel tot 5-sterren hotel
  • Diners; van een traditionele taverna tot een sterren-restaurant
  • Comfortabele transfers

Naast Athene kennen we nog veel meer mooie plekjes in Griekenland. Wij kunnen u dan ook van dienst zijn als u Athene wilt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de eilanden of een rondreis over het vasteland of de Peloponnesos.

excursies speciaal voor groepen

Interesse ? Stuur een mail met daarin uw wensen en andere relevante informatie naar info@agemcalledathens.nl en wij sturen u per ommegaande een voorstel en laten u weten wat we voor u kunnen betekenen.