Studenten fietstour in Athene

De studenten fietstour door Athene is de perfecte start van iedere studiereis of schooltrip. Op een actieve manier krijgen de studenten in drie uur tijd een goede indruk van Athene. Onze Nederlandstalige gidsen weten op een levendige en boeiende manier te vertellen over het leven in het hedendaagse Athene. Kortom de studenten fietstour door Athene is een leuke en leerzame start van je Athene studiereis. 

Lees Verder

Tijdens de studenten fietstour fietsen we langs de leukste plekjes van Athene. Zodat de studenten een goede indruk van de stad krijgen. Natuurlijk laten we ze ook dingen zien die jongeren interessant vinden. Zoals toffe streetart. En we stappen regelmatig even van de fiets. Zodat de studenten te tijd hebben om foto’s en selfies te maken. Tijdens de stops onderweg vertellen de gidsen van alles over het leven in deze boeiende stad.

Bij de studenten fietstour ligt de nadruk op het hedendaagse Athene. En daarom is het een mooie afwisseling in het programma van de meeste studie- en schoolreizen. Want dat focust over het algemeen vooral op het antieke Athene.

Tijdens de studenten fietstour heb je nauwelijks last van het drukke verkeer. We hebben de route zo gemaakt dat die voornamelijk door autoluw en autovrij gebied gaat.

Grote groepen zijn geen probleem. Want we hebben voldoende fietsen en Nederlandstalige gidsen. Per gids gaan er maximaal vijftien personen mee.  


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: In overleg
  • Startpunt: In overleg
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: v.a. €27,- p.p. (afhankelijk van aantal studenten). Per 15 studenten mag 1 docent gratis mee.
  • Inclusief: Fietshuur, Nederlandstalige gids

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.