Selfguided fietstour op Angkistri

Fietsen op een pittoresk Grieks eiland, wie wil dat nu niet? Dit is uw kans! Dit is een unieke mogelijkheid om de een andere kant van Griekenland te beleven en te leren kennen. Wat is er nu leuker dan na een paar dagen genoten te hebben van het levendige Athene in een compleet andere wereld terecht te komen op het eilandje Angkistri?

Lees Verder

Gelegen op slechts 35 km afstand van Piraeus is Angkistri een oase van rust in de Saronische Golf. Op Angkistri vindt u geen wereldbezienswaardigheden, maar wel groene dennenbossen, schone stranden een azuurblauwe zee en die typische eilandsfeer.

Met deze selfguided fietstour zorgen wij ervoor dat uw fiets gereserveerd is en in de haven, of eventueel bij uw hotel, wordt afgeleverd. U ontvangt een leuk routeboekje met een duidelijke beschrijving, tips en twee gpsroutes. Eentje waarbij u het hele eiland ziet en die u door de verschillende dorpjes en langs de mooiste stranden leidt, en een kortere route.

U bepaalt zelf hoe laat u start en hoe lang u over de tour doet. De fietsen moeten aan het einde van de dag weer worden ingeleverd, maar uiteraard is er de mogelijkheid om ze te huren voor een langere periode. U doet deze tour op een mountainbike. Kinderfietsen en kinderzitjes zijn, op aanvraag, beschikbaar.

Met de coupon uit het routeboekje krijgt u korting op koffie, frisdrank en de lunch bij door ons geselecteerde adressen

Pech onderweg? We geven u een telefoonnummer voor noodgevallen en zorgen ervoor dat u direct geholpen wordt.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: In overleg
  • Startpunt: In overleg
  • Tijdsduur: Hele dag
  • Prijs: € 20,-
  • Inclusief: Fietshuur, gedetailleerde routebeschrijving en gps route, kortingscoupon voor lunch en koffie, direct hulp bij pech onderweg.

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.