Happen en trappen in Athene

Happen en trappen in Athene is de ideale combinatie van wat zien van de stad. En lekker eten onderweg. Tijdens deze tour fietsen we door een aantal superleuke wijken. En maken we drie stops bij verschillende eetgelegenheden. Bij iedere stop kun je genieten van verschillende gerechten uit de Griekse keuken

Lees Verder

Met een Nederlandstalige gids fiets je door een aantal van de leukste wijken van Athene. Behalve informatie over de wijken zal de gids je van alles vertellen over de Griekse eetcultuur en culinaire gewoontes.

De eerste stop van happen en trappen in Athene is bij één van de oudste taverna’s van de stad. Hier geniet je van verschillende traditionele meze. Deze Griekse tapas deel je gezellig met je tafelgenoten.

Daarna fietsen we naar een restaurant in de hippe wijk Koukaki. Deze eetgelegenheid is bekend om z’n moderne Griekse keuken.De kok geeft een hedendaagse draai aan de traditionele Griekse gerechten. De gerechten worden gemaakt met verse lokale ingrediënten. Deze zaak ligt buiten het toeristische centrum, dus hier zit je voornamelijk tussen de locals.

De laatste stop is voor een toetje. En dat is of een overheerlijke romige Griekse yoghurt met walnoten en honing. Of een lekker ijsje.

Na afloop van happen en stappen in Athene heb je een volledige maaltijd gehad. Heb je dieetwensen of ben je ergens allergisch voor, geef dat dan door bij reservering. Dan geven wij dit van tevoren door aan de restaurants. De gerechten en ook de drankjes staan vast. Mocht je iets anders willen bestellen, dan is dit voor eigen rekening


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 17.30 uur
  • Startpunt: Thission
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: €67,50 p.p./ kinderen t/m 3 jr gratis/kinderen 4-8 jaar €35,-
  • Inclusief: Nederlandstalige gids, fietshuur, volledig diner en een drankje

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.