Kookworkshop Athene

We bieden verschillende mogelijkheden voor een kookworkshop in Athene. Zo is er de mogelijkheid om een groepskookles te volgen in het centrum. We bieden ook de mogelijkheid om een kookworkshop te doen bij een enthousiaste kok thuis. Welke mogelijkheid u ook kiest, u leert de lekkerste Griekse gerechten maken. Na het koken komt het leukste gedeelte; het eten van de zelfgemaakte schotels. Met een glas wijn erbij natuurlijk. De recepten die gemaakt worden bestaan uit ingrediënten die ook in Nederland makkelijk te krijgen zijn. Zodat u ze thuis ook nog eens kunt maken.

Lees Verder

Onder begeleiding van een enthousiaste Engelstalige kok gaat u een aantal Griekse gerechten maken. Lekker eten klaarmaken begint bij het kiezen van de juiste ingrediënten. Daarom start de kookworkshop met een korte wandeling, waarbij u samen met de kok inkopen gaat doen. U leert waar u op moet letten en hoe u goede ingrediënten kunt herkennen.

Eenmaal terug van het inkopen doen, begint het echte werk. Samen met de andere curcisten bereidt u de maaltijd. De kok geeft bij iedere schotel een duidelijke en uitgebreide uitleg en loodst u stap voor stap door alle gerechten.

Na het koken is het tijd voor het leukste gedeelte; onder het genot van een glaasje wijn met z’n allen de zelfgemaakte gerechten opeten.

De recepten die worden gemaakt wisselen regelmatig en zijn afhankelijk van het seizoen. De kookworkshop is ook geschikt voor vegetariërs. (wel even doorgeven bij boeking)

Bakworkshop

Iedere ochtend – behalve zondag – kunt u ook meedoen met een bakworkshop. Wat u gaat bakken is afhankelijk van de tijd van het jaar. U maakt meerdere gerechten, zowel zoet als hartig. Tijdens de bakworkshop krijgt u een kop traditionele bergthee.


  • Dag: ma t/m za
  • Starttijd: 09.30 of 15.00 uur (bakworkshop 09.00 uur)
  • Startpunt: Centrum
  • Tijdsduur: 4 uur
  • € 59,-/kinderen tot 16 jaar € 29,- (bakworkshop € 54/kinderen tot 16 jaar € 29,-)
  • Inclusief: Engelstalige begeleiding, ingrediënten, eten, drankje
  • Exclusief: Extra consumpties

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze kookworkshop wordt uitgevoerd door één van onze partners.