Segwaytours in Athene

Een segwaytour in Athene is een avontuurlijke manier om de stad te ontdekken. Kunt u zich een mooiere plek voorstellen dan de Griekse hoofdstad met al zijn monumenten, om een tour met een segway te maken? Onder deskundige begeleiding rijdt u op uw segway langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Athene. U heeft de keuze uit verschillende tours.

Lees Verder

De Akropolis tour

Tijdens deze tour maakt u kennis met de vele overblijfselen van het antieke Athene, zo komt u o.a. langs de oude Agora, de Areopaag en de Romeinse Markt. Ook ziet u de Akropolis van verschillende kanten. Tijdens deze tour komt u ook door het gezellige Monastiraki en door de schilderachtige oude wijk Plaka.

De National Gardens tour

Met de National Gardens tour maakt u kennis met zowel antiek als hedendaags Athene. Zo komt u langs de antieke tempel van Zeus, het oude Olympische stadion, het 19de eeuwse Zappeion, het parlementsgebouw op het Syntagmaplein en rijdt u door de groene en schaduwrijke National Gardens.

De Athene compleet tour

Deze segwaytour is de een complete excursie door Athene. Het is een combinatie van de Akropolis- en de National Gardens tour, voor hen die op een avontuurlijke en sportieve manier alle highlights van Athene willen zien.

Athene by night tour

Athene is een stad die ’s avonds pas echt tot leven komt. Deze segwaytour laat u kennismaken met Athene by night. Een afwisselende tour langs de feeëriek verlichte monumenten van Athene, maar ook door gezellige en levendige straatjes met knusse terrassen.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: In overleg
  • Startpunt: Vlakbij metrostation Akroplois
  • Tijdsduur: Acropolis & National Gardens tour: 2 uur, Athene compleet & Athene by night: 3 uur
  • Prijs: Op aanvraag (afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte)
  • Inclusief: Segway en Engelstalige gids (Nederlandstalige gids op aanvraag)

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.