The streets of Athens

Op zoek naar een geschikte activiteit voor teambuilding in Athene? The-streets-of-Athens is daar heel geschikte voor. In kleine groepjes en gewapend met aanwijzingen en opdrachten gaan de groepjes op weg, om Athene én elkaar echt te leren kennen.

Lees Verder

Op een leuke, actieve en soms ook hilarische manier zien de groepjes onverwachte kanten en onvermoede talenten van elkaar en  ondertussen ook nog de mooiste plekjes van Athene. De verschillende opdrachten zorgen voor een wedstrijd element, want natuurlijk wil iedere groep als beste uit de bus komen in deze veelzijdige en interactieve speurtocht. The-streets-of-Athens is naast teambuilding ook leuk voor vriendengroepen, families of collega’s om Athene op en andere manier te ontdekken. De groep wordt in subgroepjes verdeeld en gaat op zoek naar de weg in Athene. Ze komen door de verschillende wijken, smalle straatjes, kronkelende gangetjes en nauwe trapsteegjes. Ze komen op de lokalen markt, langs mooie gebouwen en verschillende bezienswaardigheden.

Lukt het om een local te vinden die hen Griekse les gaat geven? Wie komt terug met het meeste Griekse product? Wie maakt de origineelste groeps-selfie? Wie zingt het mooist? Wie lukt het om dat ene slijterijtje te vinden waar een shotje op hen wacht? En onderweg staat de groepjes ook nog een lekkere verrassing te wachten.

Ieder groepje krijgt de route in een andere volgorde, zodat ze elkaar niet achterna lopen.

The-streets-of-Athens kan helemaal worden aangepast aan uw wensen. Zo kunnen we een bepaald thema hanteren of de huisstijl van uw bedrijf laten terugkomen in het instructieboekje. Ook de prijsuitreiking kunnen we helemaal aanpassen aan uw wensen. 


  • Dag: In overleg
  • Starttijd: In overleg
  • Startpunt: In overleg
  • Tijdsduur: 2,5 á 3 uur
  • Prijs: Op aanvraag
  • Inclusief: Verrassing onderweg en Nederlandstalige begeleiding
  • Min.  4 – Max. 80 personen

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze excursie wordt uitgevoerd door één van onze partners.