Incentive in Athene

Een incentive in Athene is kiezen voor incentive naar een superleuke bestemming. Naast de vele overblijfselen uit de rijke geschiedenis is Athene vooral een hippe en bruisende stad. Waar van alles te zien en te beleven is. De stad heeft een grote verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden. Het lekkere klimaat maakt het een prima bestemming het hele jaar door. Athene is betaalbaar. En het is een bestemming waar veel van de deelnemers nog niet geweest zullen zijn. Kortom; een incentive in Athene zorgt gegarandeerd voor blije deelnemers.

Lees Verder

De meeste bezienswaardigheden liggen lekker dicht bij elkaar in het compacte centrum. Athene is vol met gezellige terrassen en in de zomermaanden zijn er hippe beachbars. Er is een grote keuze aan hotels. Van eenvoudig maar prima, tot luxe onderkomens met rooftopbars inclusief zwembad en fantastisch uitzicht over de stad.

En wist je dat ook in de winter een incentive in Athene een aanrader is? De meeste dagen schijnt de zon en voelt het als een lekkere voorjaarsdag. Bijkomend voordeel is dat accommodaties in de wintermaanden een stuk voordeliger zijn. Alle activiteiten worden begeleidt door onze enthousiaste lokale Nederlandstalige gidsen of begeleiders.

Hier onder staat een voorbeeldreis van een incentive in Athene. Die helemaal aangepast kan worden aan de wensen, interesses en budget van jouw groep. Accommodaties, activiteiten en lunches en diner regelen we in overleg. Maar kunnen ook vrij gelaten worden. Alles is mogelijk.

Incentive in Athene

DAG 1
Bij aankomst op de luchthaven is de transfer naar de accommodatie geregeld. Jullie worden opgewacht in de aankomsthal van de luchthaven. En vervolgens snel en comfortabel naar jullie hotel gebracht. Een fietstour met een Nederlandstalige gids is de perfecte start van een stedentrip Athene. Zo krijgen jullie in een paar uur tijd een goede indruk van de stad. Jullie fietsen langs de mooiste plekjes van Athene. En komen ook op plaatsen die jullie zonder gids niet zo snel zouden vinden. De fietstour is inclusief een stop op één van de hoogste punten van Athene. Om met een glas bubbels te proosten op een mooi verblijf. Komen jullie wat later in de middag aan? Kies dan voor een avondwandeling door de oude wijken van Athene en de heuvels rondom de Akropolis. Voor de eerste avond is het leuk om te gaan voor een diner in een goed restaurant. Inclusief  een mooi uitzicht op de verlichte Akropolis.

DAG 2
Op de tweede dag van de incentive in Athene worden jullie comfortabel en snel naar de jachthaven gebracht. Hier stappen jullie aan boord van jullie eigen jacht. Kiezen jullie er voor om naar het eiland Aegina te gaan? Of varen jullie liever een stuk langs de kust van het vasteland? Wat jullie ook kiezen; onderweg genieten jullie van de zon, de zee en een drankje. Wordt er gestopt om te zwemmen en te snorkelen en wordt er gezorgd voor een lekkere lunch. Wel optimaal relaxen, maar is een jacht huren net wat boven budget? Ga dan voor een laat ontbijt en daarna naar een hippe beachbar aan het strand van Athene. Daar kunnen we eventueel een aantal uren open-bar voor jullie regelen. Wat betreft het diner vandaag is alles mogelijk. Gaan jullie voor een mezediner in een traditionele taverna of zullen we een reservering maken bij een sterrenrestaurant?

DAG 3
Een incentive in Athene is niet compleet zonder een bezoek aan de Akropolis. Een rondleiding met een Nederlandstalige gids laat de overblijfselen van de duizenden jaren oude tempels weer tot leven komen. Maak het plaatje compleet en neem ook het Akropolismuseum op in de rondleiding. Aansluitend nemen we jullie mee voor een uitgebreide lunch bij een taverna aan zee. Zodat jullie voldaan weer op het vliegtuig stappen.

OOK LEUK OM TE DOEN
Ga voor een excursie naar Sounion en de zonsondergang bij de tempel van Poseidon. Die staat bekend als één van de mooiste van Griekenland. Deze excursie kunnen jullie uitbreiden met strand en/of een lunch of diner bij een taverna aan de zee.

Afhankelijk van de vertrektijd van de vlucht kunnen jullie de laatste dag ook een bezoek brengen aan een wijnboerderij. Inclusief proeverij uiteraard. En vervolgens een uitgebreide mezelunch in een goede taverna aan het strand in een kustplaatsje vlakbij de luchthaven doen.


Informatie: stuur een mail naar info@agemcalledathens.com