Studiereis Athene voor het bedrijfsleven

Een studiereis naar Athene is interessant voor allerlei verschillende beroepsgroepen. In de loop der jaren hebben we voor diverse beroepsgroepen een studiereis naar Athene samengesteld. Van bakkers tot bouwers en van architecten tot aannemers.

Onze studiereizen zijn een fijne combi van bedrijfsbezoeken, een goed hotel, lekker eten en een goed glas wijn. Daarnaast zorgen we dat er ook nog tijd is om te genieten van al het moois in Athene.  Zoals de vele overblijfselen uit de rijke geschiedenis en de gezellige terrassen. Alle  activiteiten worden begeleidt door onze enthousiaste lokale Nederlandstalige gidsen of begeleiders.

Hier onder staat een voorbeeldreis van een studiereis Athene. Die kan helemaal worden aangepast aan jullie wensen, interesses en budget. Accommodaties, activiteiten en lunches en diners regelen we in overleg, maar kunnen ook vrij gelaten worden. Alles is mogelijk.

Lees Verder

DAG 1
Bij aankomst op de luchthaven is de transfer naar de accommodatie geregeld. Jullie worden opgewacht in de aankomsthal van de luchthaven en vervolgens snel en comfortabel naar jullie hotel gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd kan er een bedrijfsbezoek gepland worden. Of jullie gaan Athene verkennen met een fietstour met een Nederlandstalige gids of een rondleiding over de Akropolis. Voor de eerste avond is het leuk om te gaan voor een diner in een goed restaurant met een mooi uitzicht op de verlichte Akropolis

DAG 2
Een eigen bus staat de hele dag tot jullie beschikking om jullie te vervoeren naar verschillende bedrijfsbezoeken. Wij regelen de bezoeken en doen, indien nodig, dienst als tolk. Voor groepen uit de foodsector en de retail is onze culinaire wandeling, een aanrader. Jullie worden dan meegenomen over de markt en de familiebedrijven en speciaalzaken die daar in de buurt liggen. Interessant om hun werkwijze te zien. Bij iedere zaak krijgen jullie wat te proeven en uitleg over het bedrijf en over de producten. Alle proeverijen bij elkaar zijn een volledige lunch. Voor andere groepen kunnen we op iedere gewenste plek een lekkere lunch regelen. Van een authentieke taverna midden in het oude centrum, tot een visrestaurant aan zee. Of jullie kiezen voor een late lunch bij een hippe beachbar aan het strand van Athene, en dan daarna lekker relaxen op het strand.Wat betreft het diner vandaag is alles mogelijk. Gaan jullie voor een mezediner in een traditionele taverna of zullen we een reservering maken bij een sterrenrestaurant?

DAG 3
Een studietrip Athene is niet compleet zonder een bezoek aan de Akropolis. Een rondleiding met een Nederlandstalige gids zorgt er voor dat de overblijfselen van de duizenden jaren oude tempels tot leven komen. Om het plaatje compleet te maken is het aan te raden om het Akropolismuseum ook op te nemen in de rondleiding. Aansluitend nemen we jullie mee voor een uitgebreide lunch bij een taverna aan zee, voordat jullie weer op het vliegtuig stappen.


Informatie: stuur een mail naar info@agemcalledathens.com