Teambuilding in Athene

Kiezen voor teambuilding in Athene is kiezen voor teambuilding op een superleuke bestemming. Naast de vele overblijfselen uit de rijke geschiedenis is het vooral een hippe en bruisende stad.  Waar van alles te zien en te beleven is. Athene heeft een grote verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden. Het lekkere klimaat maakt het een prima bestemming het hele jaar door. Athene is betaalbaar en het is een bestemming waar veel van de deelnemers nog niet geweest zullen zijn. Kortom; een prima bestemming voor teambuilding.

Lees Verder

De meeste bezienswaardigheden liggen lekker dicht bij elkaar in het compacte centrum. Athene is vol met gezellige terrassen, flitsende rooftopbars, koffietentjes, traditionele taverna’s en moderne restaurants. Er is een grote keuze aan hotels. Van eenvoudig maar prima, tot luxe onderkomens met rooftopbars inclusief zwembad en fantastisch uitzicht over de stad.

En wist je dat de wintermaanden ook heel geschikt zijn voor teambuilding in Athene. De meeste dagen schijnt de zon en voelt het als een lekkere voorjaarsdag. Bijkomend voordeel is dat accommodaties in de wintermaanden een stuk voordeliger zijn. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste lokale Nederlandstalige gidsen en begeleiders.

Hier onder staat een voorbeeldreis van een teambuilding trip in Athene. Die kan helemaal worden aangepaste aan de wensen, interesses en budget van jouw groep. Accommodaties, activiteiten en lunches en diners regelen we in overleg, maar kunnen ook vrij gelaten worden. Alles is mogelijk.

DAG 1
Op de luchthaven is de transfer naar de accommodatie geregeld. Jullie worden opgewacht in de aankomsthal en snel en comfortabel naar jullie hotel gebracht. Na de lunch is het tijd om Athene te gaan ontdekken met The streets of Athens speurtocht. De groep wordt verdeeld in subgroepjes en gewapend met een handout gaan jullie op zoek naar de weg in Athene. Onderweg krijgen jullie opdrachten. Weten jullie een local te vinden die jullie leert dansen en wie maakt de origineelste groepsselfie. Komen jullie wat later in de middag aan, dan kunnen jullie ook kiezen voor een avondwandeling. Inclusief een bubbels op een heuvel, om te proosten op een mooi verblijf.  Voor de eerste avond is het leuk om te gaan voor een diner in een goed restaurant. Uiteraard met een mooi uitzicht op de verlichte Akropolis.

DAG 2
Samen koken is niet alleen supergezellig, maar ook goed voor de onderlinge band. Met een professionele kok gaan jullie eerst boodschappen halen op de markt. Om vervolgens met z’n allen een lekkere lunch te maken. En wat dachten jullie er van om daarna te relaxen bij een hippe beachbar op het strand van Athene? Wij regelen het vervoer en we kunnen eventueel een aantal uren open-bar voor jullie regelen. Wat betreft het diner vandaag is alles mogelijk. Gaan jullie voor een mezediner in een traditionele taverna of zullen we een reservering maken bij een sterrenrestaurant?

DAG 3
Vandaag wordt een sportieve dag. ’s Ochtends stappen jullie op de fiets om naar de Atheense kust te rijden. Onderweg brengen jullie een bezoek aan het moderne Stavros Niarchos Cultureel Centrum. Na de lunch gaan jullie de Akropolis bezoeken, want een Athene trip is niet compleet zonder een bezoek aan de Akropolis. Een rondleiding met een Nederlandstalige gids zorgt er voor dat de overblijfselen van de oude tempels tot leven komen. Om het compleet te maken is het aan te raden om ook het Akropolismuseum te bezoeken. ’s Avonds staat een mezedakiatour op het programma. Een walking dinner langs verschillende eetgelegenheden waarbij jullie overal wat te eten en te drinken krijgen.

DAG 4
Afhankelijk van de vertrektijd van de vlucht kunnen jullie de laatste dag een bezoek brengen aan een wijnboerderij. Inclusief proeverij uiteraard. En vervolgens een uitgebreide mezelunch in een goede taverna aan het strand in een dorpje vlakbij de luchthaven doen.


Informatie: stuur een mail naar info@agemcalledathens.com