nederlandstalige gids in athene

Met een Nederlandstalige gids in Athene op ontdekkingstocht.

Ga op ontdekkingstocht door de oudste stad van Europa. Ervaar dat met een Nederlandstalige gids in Athene, de Griekse hoofdstad zo veel meer te bieden heeft dan alleen de Akropolis. Beleef deze stad tijdens een (culinaire) wandeling, fietstour of privé-excursie. Geniet van de leuke wijken en de bijzondere winkeltjes. En van de vele monumenten uit de rijke geschiedenis. En uiteraard van de talrijke eetgelegenheden en de levendige markten. Maak kennis met kleurrijke mensen en levensgenieters. En kom op plekken waar de locals komen. Om hun inkopen te doen, koffie te drinken of de laatste roddels uit te wisselen.

Stadswandeling of fietstour met een Nederlandstalige gids in Athene: Onze tours vinden plaats in kleine groepjes en worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Je komt langs de highlights en vooral ook de verborgen pareltjes van Athene. Je wandelt of fietst door verschillende wijken, langs antieke tempels en door nauwe steegjes. En langs winkeltjes met lokale lekkernijen en uitnodigende terrassen.

Privétours, groepen en maatwerk in en buiten Athene: Kom je naar Athene met je famile, vriendengroep, of het werk ? En zoek je iets dat helemaal aansluit op jouw wensen en budget? Laat het ons weten! Dan stellen we een programma op maat voor je samen. Variërend van een privé tour Athene van een dagdeel tot een complete verzorgde meerdaagse reis waar dan ook in Griekenland. Alles wordt uiteraard begeleid door een Nederlandstalige gids of reisbegeleider.

Nederlandstalige reisgidsen en wandelroutes om Athene echt te leren kennen: Onder het kopje reisgidsen staan verschillende reisgidsen die we hebben geschreven. “Athene, tijdloos tijdrijk” is dé reisgids om Athene echt te leren kennen. Het is een handzaam boekje vol praktische informatie en met onze persoonlijke tips. De diverse wandelroutes in het boekje zijn ideaal om Athene te ontdekken. “Aan de hand van een godin” is een spannende speurtocht voor kinderen. De godin Athene neemt ze mee op ontdekkingsreis naar de Akropolis.

Facebook berichten