De oplaadweek, ontstressen in Griekenland

Ben je toe aan een weekje ontstressen op jouw manier? Doe dan mee aan onze oplaadweek op het ongerepte Griekse eiland Skryos. 7 Dagen doen waar jij zelf zin in hebt op een fijne locatie aan het strand. Een superleuke week vol activiteiten om te ontspannen en jezelf weer op te laden. Alle maaltijden –inclusief een wijntje bij het avondeten- zijn inbegrepen.

Lees Verder

Samen met de humoristische provocatieve coach Liesbeth Wesselius en yoga- en pilateslerares Karin Wesselius hebben we een afwisselend programma samengesteld.

Iedere ochtend begin je met een yoga- pilates- of meditatiesessie en aansluitend een gezond ontbijtje. Daarna staat er dagelijks een andere activiteit op het programma.

Om los te komen van je dagelijkse beslommeringen -en omdat Skyros zo mooi is- zitten er in het programma een aantal wandelingen. Je loopt over stille landweggetjes, eeuwenoude ezelroutes en smalle bergpaden. En geniet van het afwisselende landschap en de kleine kerkjes die we onderweg tegenkomen. En bovenal van de fantastische uitzichten en de serene rust.

Tijdens iedere wandeling bieden we iets extra’s. Van een uitdagende coaching tot een stiltewandeling tot een mindfulness oefening.

Tijdens de oplaadweek wordt je geprikkeld bij de provocatieve coachingsessie. Liesbeth heeft de gave om je op een andere en verfrissende manier tegen iets aan te laten kijken.

Wat je eet heeft grote invloed op hoe je je voelt. Daarom leer je tijdens een kookworkshop lekkere en gezonde gerechten te maken. Die je –als je weer thuis bent- ook zo op tafel zet.

Daarnaast is er voldoende vrije tijd om lekker naar het strand te gaan. Of een boek te lezen op je balkon of een terrasje te pakken in Skyros-stad. Je kunt ook extra’s bijboeken als een persoonlijke coachingsessie, een ontspannen massage, duo-yoga of een Skyros-te-paard-tour.


  • De oplaadweek vindt plaats van 8 tot 14 september

  • Prijs: € 925,- p.p. / toeslag 1 pk: €120,- (Standaardprijs is op basis van 2 personen in een studio. Op verzoek kun je worden ingedeeld bij een persoon van hetzelfde geslacht)

  • Inclusief: Verblijf, alle maaltijden, alle activiteiten.

  • Exclusief: Vluchten/vervoer, extra consumpties, bij te boeken extra’s

  • Minimum aantal deelnemers: 8. Als dit niet wordt gehaald zijn we genoodzaakt de oplaadweek te annuleren. We laten uiterlijk 15 juli 2019 weten of de oplaadweek doorgaat.

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl