Shoppen in Athene

Houdt u ook zo van shoppen? Maar ziet u het niet zitten om urenlang doelloos rond te sjouwen zonder ook maak één leuk winkeltje tegen te komen? Boek dan één van onze shoppingtours. Wij kennen Athene en weten waar we moeten zijn voor de leukste winkeltjes en mooiste spullen.

Lees Verder

We bieden verschillende soorten shoppingtours aan. Alle tours worden begeleid door enthousiaste lokale Nederlandstalige gidsen die Athene op hun duimpje kennen. Uiteraard kunnen we alle shoppingtours aanpassen aan uw wensen. En zit uw ideale shoppingtour er niet bij? Laat ons dan weten waar u naar op zoek bent en wij stellen een shoppingtour op maat voor u samen.

Dé Athene shoppingtour

Deze tour neemt u mee door de leukste wijken en langs de aantrekkelijkste winkeltjes. De tour is een mix van sieraden, boetieks, vintage, culinaire producten, tassen, schoenen en hebbedingetjes.

Ideaal voor als u op zoek bent naar leuke leuke kadootjes en souvenirtjes.

De fashion shoppingtour

Deze tour is ideaal voor de fashionistas onder ons. Scoor een leuke outfit bij één van de trendy boetieks. Of ga naar huis met een paar flitsende pumps. Athene is een schoenenparadijs, zeker als u van hakken houdt.

De vintage shoppingtour

Deze tour neemt u mee langs de leukste vintagewinkels van Athene. Kleding & hebbedingetjes.

De culinaire shoppingtour

Athene is een walhalla voor foodies. Eten en drinken is belangrijk in de Griekse cultuur en moet vers en van hoge kwaliteit zijn. Daarom zijn er in Athene veel speciaalzaken waar lokale waren worden verkocht door vakmensen met liefde voor én verstand van hun producten. Hier moet je zijn voor de beste olijfolie, lekkerste honing of geurigste kruiden.


  • Dag: Maandag t/m zaterdag
  • Starttijd: in overleg
  • Startpunt: in overleg
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Prijs:2-3 pers. € 35,- p.p./ 4-7 pers. € 20,- p.p./ meer dan 7 pers.€ 10,- p.p./ toeslag privétour vanaf € 5,- p.p. (bij minimaal 4 deelnemers)
  • Inclusief: Nederlandstalige gids

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl