Busverhuur in Athene en Griekenland

Busverhuur in Athene en ook de rest van Griekenland

Voor busverhuur in Athene en de rest van Griekenland, werken wij samen met P&M Travel. Dit familiebedrijf bestaat als sinds begin jaren ’80. Het heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De bussen van P&M Travel zijn van een goede kwaliteit. De chauffeurs zijn punctueel, ervaren,flexibel, servicegericht, en het allerbelangrijkste; ze rijden rustig en veilig. Zij beseffen dat ze een touringcar besturen en niet een Formule 1 wagen. Zoals sommige chauffeurs in Griekenland lijken te denken.

P&M Travel heeft de geschikte bus voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid. Van een luxe 8-persoonsbus voor kleine gezelschappen, een 20-persoons bus voor middelgrote groepen tot een comfortabele 50-persoons touringcar.

Er geldt geen minimum huurperiode. Je kunt een bus huren voor een uur, bijvoorbeeld voor de transfer van de luchthaven naar het hotel. Tot net zo veel dagen als je wilt. Het huren van een touringcar is voordeliger dan je wellicht denkt. Aarzel daarom niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen!