Best of Athens

Deze tour in Athene combineert het beste wat de stad te bieden heeft; je wandelt langs de overblijfselen van het antieke Athene, eet de lekkerste souvlaki van de hele stad en maakt kennis met typisch Griekse drankjes.

Lees Verder

De leukste tour van Athene start wat later in de ochtend of ’s middags. Zodat je er niet voor dag en dauw uit hoeft. Met een enthousiaste Nederlandstalige local wandel je langs de mooiste plekjes van Athene en geniet je van prachtige uitzichten. Je krijgt een goede indruk van deze veelzijdige stad tijdens deze tour. En onderweg ook nog tips over lokale restaurantjes, gezellige terrassen, leuke winkeltjes en boeiende bezienswaardigheden.

Je wordt getrakteerd op een pita-met-souvlaki in een tentje, dat volgens de locals de lekkerste souvlaki van de hele stad heeft. Terwijl je geniet van je souvlaki zie je ondertussen het dagelijks leven in Athene aan je voorbij trekken. Aan het einde van deze afwisselende tour breng je een bezoek aan de lokale slijter. Hier krijg je informatie over verschillende Griekse drankjes. En vanzelfsprekend gaat er ook geproefd worden.

Voor vegetariërs is er een pita-zonder-vlees.


Praktische informatie

  • Wanneer: In overleg (niet op zondag)
  • Starttijd: In overleg
  • Startpunt: Psiri
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Inclusief: Enthousiaste Nederlandstalige begeleiding, pita met souvlaki en 1 consumptie
  • Prijs: afhankelijk van het aantal deelnemers en v.a. € 30,- p.p. (bij minimaal 4 deelnemers)/kinderen tot 15 jaar €20,- p.p./toeslag privétour  €10,- p.p.