Girls-just-wanna-have-fun tour

Vriendinnendag in Athene “Girls-just-wanna-have-fun tour”

Op zoek naar een activiteit voor een vriendinnendag in Athene? Precies daar voor is de girls-just-wanna-have-fun tour gemaakt. Deze excursie is speciaal voor meiden die het hedendaagse Athene willen leren kennen. Die lekker willen shoppen én plezier willen hebben.

Lees Verder

Marleen, die hier al jaren woont – én de schrijfster van de Time To Momo Athene gids is – heeft deze excursie samengesteld. De girls-just-wanna-have-fun tour neemt jullie mee langs de hipste winkels van de stad. De wandeling gaat langs zaakjes waar ze de leukste sieraden, gaafste tassen, grappigste hebbedingetjes en mooiste vintage hebben. Ook zijn shops van een aantal jonge en talentvolle Griekse ontwerpers in de route opgenomen.

Onderweg wordt er een stop gemaakt voor koffie met de lekkerste chocoladetaart-in-town. Of een meze met een glas Griekse tsipouro. De keuze is aan jullie.  De tour wordt afgesloten met een mooie cocktail  in een trendy rooftopbar. Met fenomenaal uitzicht op de Akropolis.

Omdat de girls-just-wanna-have-fun een privétour is kan die worden aangepast aan jullie wensen en interesses. Ander voordeel is dat jullie zelf de starttijd kunnen aangeven. En we kunnen de tour starten vanaf jullie accommodatie. Mits deze een beetje centraal gelegen is. Kortom; we maken de tour zo dat die perfect in jullie programma past.


  • Dag: in overleg (niet op zondag)
  • Starttijd: in overleg
  • Startpunt: Centrum/jullie accommodatie
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: vanaf 4 pers. € 49- p.p./ meer dan 8 pers.€ 42,- p.p.
  • Inclusief: Nederlandstalige lokale gids, koffie & taart óf tsipouro&meze, cocktail

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Echt verwend worden? Ga dan voor de “Girls-just-wanna-be-spoiled versie”. Dan wordt bovenstaande tour uitgebreid met een bezoek aan een conceptstore van een Grieks schoonheidsmerk waar iedereen een persoonlijk advies krijgen voor huidverzorging. En onderweg stoppen we ook nog voor een glas bubbels.

Voor de Girls-just-wanna-be-spoiled-versie geldt een toeslag van € 30,- p.p. En deze tour duurt een uurtje langer dan de standaardtour.