Mezedakia tour

Bezoek verschillende restaurants in Athene met de mezedakia tour. Deze tour is een kennismaking met de echte Griekse keuken. In verschillende restaurants in Athene geniet je tussen de locals, van mezedakia. Deze Griekse tapas zijn een mooie mogelijkheid om te proeven van veel verschillende gerechten uit de rijke Griekse keuken.

Lees Verder

Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van het leven in Griekenland. Dus waar leer je Athene beter kennen dan in de restaurants waar de locals naar toe gaan?

Tijdens deze tour doen we drie restaurants in Athene aan. Deze eetgelegenheden liggen in verschillende wijken van de stad. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat het gelegenheden zijn die voornamelijk door de Grieken zelf worden bezocht. De restaurants variëren van een traditionele ouzerie tot een authentiek kelderrestaurant en van een mezedopoleio tot een traditionele kafenio.

In iedere gelegenheid krijg je wat te drinken en een consumptie. Aan het einde van de tour heb je volledig diner heeft gehad. De gerechten en de drankjes staan vast. Wilt je iets anders eten of drinken dan is dit op eigen kosten. Heb je dieetwensen of een voedselallergie? Geef dit dan door bij het maken van de reservering. Wij gaan er dan voor zorgen dat ook jij kunt genieten van de mezedakiatour.

Mezedakiatour in Piraeus

Piraeus is de havenstad van Athene en staat bekend om z’n vele eetgelegenheden. Die vooral erg populair zijn bij de locals. En die weten waar je lekker kunt eten! Daarom bieden ook een mezedakiatour aan in Piraeus. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze stad. De Piraeus mezedakiatour bieden we aan als privétour


  • Dag: dagelijks
  • Starttijd: 18.00 uur
  • Startpunt: Psiri
  • Tijdsduur: 4 uur
  • Prijs: € 55,- p.p./kinderen t/m 17 jaar € 40,- p.p./ toeslag privétour € 10,- p.p. (minimaal €50,-)
  • Inclusief: Diner en 2 drankjes, Nederlandstalige begeleiding
  • Reserveren: stuur een mail naar info@agemcalledathens.com