Privé wandelingen

Ontdek met een Nederlandse privé gids Athene. Een privéwandeling in Athene is de ideale manier om op een leuke, ontspannen en boeiende manier wat van de stad te zien. Een privéwandeling wordt helemaal aangepast op de wensen en interesses van jouw gezelschap. Afhankelijk van jouw wensen kan de wandeling van een paar uur tot een hele dag duren. Een privéwandeling is ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

Lees Verder

Geen gezoek op een kaart om te zien waar je naar toe moet. Geen discussies over linksaf of rechtsaf en geen kinderen die beginnen te zeuren omdat ze zich vervelen. Maar wel een enthousiaste Nederlandstalige gids die jullie op het door jullie gewenste tijdstip bij jullie accommodatie komt ophalen. Om jullie mee te nemen naar de leukste plekjes van de stad.

Tijdens de wandeling kan er op ieder gewenst moment een stop gemaakt worden, bijvoorbeeld voor een koel biertje of een lekker ijsje. Of om een mooie foto te maken of  even een souvenirtje voor oma in Nederland te kopen. Jullie wensen en interesses zijn de leidraad voor de gids. Als er zich kinderen in het gezelschap bevinden past de gids de verhalen daarop aan. Zodat ook zij van het begin tot het einde geboeid blijven. Waarbij niet vergeten wordt dat er ook volwassenen bij zijn die wellicht nog wat meer of andere informatie willen.

De talloze overblijfselen uit de Griekse oudheid, het wisselen van de presidentiële wachters in hun traditionele uniformen of een bezoekje brengen aan de lokale markt die echt heel anders dan eentje in Nederland. Maar ook koffie drinken aan het vissershaventje Mikrolimano, het oude Olympische Stadion bezoeken, de Lycavittosheuvel beklimmen of op zoek gaan naar schildpadden in het park. Alles is mogelijk. Op basis van de wensen van jouw gezelschap of gezin stellen we een leuke route samen.

Informatie & reservering:

Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl