Fietsen in Athene met de highlightstour

Fietsen in Athene met een Nederlandstalige gids langs de hoogtepunten van de stad met de Highlights fietstour. Je komt langs de bekendste plekjes van Athene. Maar deze fietstour neemt je ook mee naar plekjes waar je als bezoeker niet zo snel zou komen.

Lees Verder

Op een echte Nederlandse tweewieler en met een enthousiaste  Nederlandstalige gids fiets je langs de hoogtepunten van de stad.  Zo kom je langs de tempel van Zeus, de Nationale Tuinen en het oude Olympische Stadion. Daarnaast maak je ook kennis met het onbekende Athene en kom je op plekken waar je alleen niet zo snel zou komen.

Fietsen in Athene betekent op een actieve, maar toch ontspannen manier wat van de stad te zien. De route is zo samengesteld dat je weinig last van het verkeer heeft.

Er wordt heel regelmatig gestopt. Tijdens de stops heb je volop gelegenheid om foto’s te maken. Tijdens één van de stops krijg je een verfrissende verrassing aangeboden.

Het is ook mogelijk om aan deze tour mee te doen met een elektrische fiets. Kinderfietsen zijn beschikbaar. Geef dit wel bij de reservering door, omdat er maar een beperkt aantal zijn.

Deze tour is een leuke eerste kennismaking met Athene. Ben je op zoek naar een tour waarin een Nederlandstalige gids je uitgebreide informatie geeft over het antieke Athene? Dan verwijzen we je naar onze Klassiek Athene en akropolis tour.


  • Dag: Dagelijks
  • Starttijd: 09.30 uur en in de schoolvakanties is er ook een middagtour om 14.00 uur (mei- en herfstvakantie) of 17.30 uur (zomervakantie
  • Startpunt: Thission
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: Volwassenen€ 37,50/ kinderen t/m 11 jaar 32,50/ toeslag privétour €15,- p.p. (vanaf 4 pers)
  • Inclusief: Nederlandstalige gids, Nederlandse fiets en een verrassing onderweg

Reserveren: Stuur een mailtje naar info@agemcalledathens.nl

Deze fiets tour wordt uitgevoerd door één van onze partners.