Voor het bedrijfleven - Studiereizen, incentives en teambuilding

Waarom ga je niet een keer met de zaak naar Athene? Want Athene is een prima bestemming voor een incentive, studiereis, of voor teambuilding. De stad heeft veel te bieden. Van interessante bezienswaardigheden tot gezellige terrassen. En van fijne hotels en prima restaurants tot een lekker klimaat en een gunstig prijspeil.

Naast de vele overblijfselen uit de rijke geschiedenis is het vooral een hippe en bruisende stad waar van alles te zien en te beleven is. Daarom is het een prima bestemming voor een incentive of teambuilding. Veel is mogelijk; van een dag op een privéjacht tot een jeepsafari op het eiland Evia tot een workshop filosofie.

Verschillende aspecten, zoals diepgewortelde tradities en de economische crisis, maken Athene tot een boeiende bestemming voor een studiereis. Onze studiereizen zijn een fijne combi van bedrijfsbezoeken, een prettig hotel, lekker eten en een goed glas wijn. 

Alle activiteiten worden begeleidt door onze enthousiaste lokale Nederlandstalige gidsen of begeleiders. Onder de verschillende kopjes op deze pagina staan voorbeelden van incentives, studiereizen en teambuilding trips. Die helemaal aangepast kunnen worden aan de wensen, interesses en budget van jouw groep.  

Bezoek Sounion tijdens incentive in Athene

voor groepen

De Academie bezoeken tijdens studiereizen in Athene

voor groepen

Groepsfoto tijdens teambuilding in Athene

voor groepen