Athene met kids

Als u Athene met kids bezoekt

Athene met kids is heel goed te doen, het is een fantastische stad, ook voor kinderen!

De mythologie, de Griekse Goden en de oude tempels spreken tot de verbeelding, je kunt er lekker slenteren door de gezellige en grotendeels autovrije wijken Monastiraki en Plaka, er zijn volop parken in de stad waar de kids lekker kunnen spelen, de zee is om de hoek én de lekkerste frietjes van de hele wereld worden in Griekenland gebakken.

Boek een privéwandeling die helemaal aangepast wordt aan de wensen en interesses van jullie gezin of doe de speurtocht “Aan de hand van de godin”, want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan door een echte godin wegwijs gemaakt te worden in Athene.

Zijn de kinderen acht jaar of ouder dan zijn de wandeling “Ontdek Athene wandeltour” of de fietstocht “Highlights van Athene” echte aanraders.

Bij de wandeling “Ontdek Athene wandeltour” maken ze kennis met de verschillende kanten van de stad, horen ze verhalen uit de Griekse mythologie en proeven ze Griekse lekkernijen. Voor kids tot 16 jaar geldt een aantrekkelijke kinderkorting voor deze wandeling.

Bij de fietstocht “Highlights of Athens” fietsen ze op een degelijk Hollandse kinderfiets langs de belangrijkste highlights van de stad.

Grieken zijn gek op kinderen, dus kinderen zijn overal welkom. Zo kan het gebeuren dat een kind op straat zo maar even een aai over de bol krijgt of dat het een snoepje krijgt toegestopt van een winkelier, ook als de ouders daar niets hebben gekocht.

Kinderen krijgen korting in het openbaar vervoer en tot hun 18e mogen ze gratis naar binnen bij de archeologische bezienswaardigheden en musea.

Dus, kom naar Athene met kids!

waarbij ze Athene ontdekken op hun manier

Privé Wandelingen in Athene Private Walks

met een Nederlandse Gids Athene ontdekken

met een Nederlandse Gids naar de Akropolis

de rondleiding om Athene echt te leren kennen

een spannende speurtocht door Athene